Spletne rešitveSpletni nastop je pomemben del predstavitve podjetja, izdelkov ali dejavnosti, s katero se ukvarjate. Sestavni deli te predstavitve so odvisni predvsem od vaših potreb: kaj, komu in na kakšen način želite predstaviti. Morda zadostuje zelo enostavna spletna vizitka, spletna trgovina ali pa kompleksnejša po meri izdelana spletna aplikacija. Z naprednejšimi rešitvami lahko postane tudi orodje, s katerim optimizirate svoje delovanje, izboljšate komunikacijo s strankami in nadzorujete poslovanje. V tem primeru je treba izbrati sestavne dele in jih prilagoditi vašim potrebam, da bodo najbolje služili učinkoviti predstavitvi. 

Za vas priskrbimo celovito rešitev izdelave spletne strani: registracijo domene (naslov spletne strani), gostovanje na strežniku, grafično oblikovanje, pomoč pri pripravi vsebine, prevajanje, pripravo fotografij in samo programsko izvedbo, ki omogoča objavo vsebine na spletu. Vsebino spletne strani prilagodimo spletnim iskalnikom in vam pomagamo pri vašem nastopu na socialnih omrežjih in oglaševanju.

Danes je polovica obiskov spletnih strani opravljenih z mobilnih naprav, zato pri vsakem projektu posebno pozornost namenjamo prilagoditvi izpisa tako za osebne računalnike kot mobilne naprave.

www.alukomen.si

Primeri izvedbe spletne strani

  • Za osnovno predstavitev lahko izdelamo enostavno spletno vizitko, ki vsebuje opis dejavnosti, kontaktne podatke, lokacijo podjetja.
  • Aktivnejšim uporabnikom je namenjena spletna stran z uredniškim vmesnikom, ki omogoča urejanje vsebine spletne strani. Urejati je mogoče standardne gradnike spletne strani (članke, novice, reference, izdelke, ...) ali pa posebej prilagojene posameznemu naročniku.
  • Izdelki se najširšemu krogu kupcev predstavijo v spletni trgovini. Z vgradnjo sistema naročil in plačilnim sistemom je nakup izdelkov enostavno omogočen vsakomur.
  • Izdelamo lahko mobilno aplikacijo, da bo vsebina prilagojena prikazu na Android in Apple mobilnih napravah. Podatke si lahko izmenjuje z vašo spletno stranjo in uporabnike obvešča o novostih.
  • Zahtevnejše spletne aplikacije po meri naročnika naprimer omogočajo izmenjavo dokumentov, komunikacijo s strankami, komunikacijo med zaposlenimi, ... Skupaj bomo našli rešitev za optimizacijo vašega delovnega procesa.
spletne rešitve spletna stran spletna trgovina programiranje mobilna aplikacija splet izdelava spletne strani website webpage domena gostovanjeKontakt